Hekwerk offerte

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe hekwerk. Door hierboven uw postcode in te voeren, ontvangt u tot wel 4 gratis offertes van verschillende hekwerkspecialisten in uw regio, waardoor u flink kunt besparen!

Bespaar tot 40% op uw nieuwe hekwerk

Wanneer u de prijzen van bijvoorbeeld sierhekwerk of gaashekwerk vergelijkt, kunt u zelf de goedkoopste aanbieder kiezen. Door het aanvragen van offertes, krijgt u tot wel 4 offertes toegestuurd van verschillende hekwerkspecialisten. Door het vergelijken van deze offertes kunt u eenvoudig de voordeligste specialist kiezen, waardoor u tot wel 40% kan besparen op uw nieuwe hekwerk. Laat u bijvoorbeeld een sierhekwerk plaatsen met een prijs van € 600? Dan kunt u door het vergelijken van de prijzen tot wel € 240 besparen!

Hoe werkt een offerteaanvraag?

Door hierboven uw postcode in te vullen, komt u op een pagina met een kort offerteformulier. Op dit formulier kunt u uw wensen aangeven met betrekking tot het hekwerk. Het invullen van dit formulier kost slechts 2 minuten. Het formulier wordt daarna naar verschillende hekwerkspecialisten in uw regio gestuurd. Zij bekijken de opdracht, stellen een offerte op en sturen deze zelf binnen 2 werkdagen naar u toe. Vervolgens legt u de offertes naast elkaar en kiest u de voordeligste specialist. Het aanvragen van de offertes is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Onderdelen van een offerte

Op de offerte zal de hekwerkspecialist alle werkzaamheden beschrijven die voor u gedaan worden. Kijk hier goed naar, want dan weet u zeker dat u op 1 lijn zit met de specialist. Een aantal onderwerpen die in de offerte vermeld zullen staan zijn:

  • materiaalkosten
  • montagekosten
  • voorrijkosten
  • btw

Ook zal er vaak vermeld staan dat de grond waar het hekwerk op geplaatst zal worden vrij moet zijn. Hiermee wordt bedoeld dat uw terrein niet vol mag liggen met (bouw)materiaal, zodat het hekwerk gelijk geplaatst kan worden. Mocht u terrein niet opgeruimd zijn, dan kan de specialist dit vaak ook voor u doen tegen een meerprijs.

Waarom offertes aanvragen?

Als u op zoek gaat naar een hekwerk op internet, komt u ontzettend veel aanbieders tegen. Grote bedrijven, MKB’ers, specialisten, beunhazen, noem maar op! Vaak bieden ze dezelfde producten aan, alleen ieder weer tegen een andere prijs. Het kan daarom lastig zijn om een betrouwbare specialist te vinden, die daarnaast ook nog eens voordelig is. Omdat we begrijpen dat dit soms moeilijk is, bieden wij u de mogelijkheid gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. Na uw aanvraag ontvangt u tot wel 4 verschillende offertes. Deze offertes ontvangt u alleen van specialisten die betrouwbaar zijn en in uw regio actief zijn. De ontvangen offertes kunt u naast elkaar leggen en zo eenvoudig de voordeligste specialist uitkiezen!